Sense esperes. Tots els productes de la web, al nostre magatzem.

a

Menú

Rentadora WHIRLPOOL FFB9258WVSP 9kg 1200rpm

479,00 

Tecnologia 6th Sense: Descobreixi la cura perfecta. Els sensors intel·ligents 6th SENSE adapten els recursos segons la grandària i tipus de càrrega, oferint optimització de temps, energia i aigua.

FreshCare: El nou sistema masajea delicadament les teves peces gràcies a moviments lents combinats amb l’acció del vapor, que permet que l’aire circuli en els teixits mantenint així les peces fresques i sense males olors. El tractament FreshCare  manté les teves peces més fresques fins a 6 hores depués del cicle. No compatible amb els programes dissenyats per a peces delicades i edredons.

Nivell de brutícia: Dissenyat per a tu. Aquesta rentadora Whirlpool detecta el nivell de brutícia i ajusta automàticament els paràmetres optimales de rentada respectivament, perquè puguis gaudir de resultats perfectes, sempre.

Càrrega Diària: Rentada diària sense esforç. El programa Rentat Diari completa una càrrega diària mitjana (3,5 Kg) de teixits mixtos (sintètic i cotó) a 40è en només 60 minuts.
Start Delay: Adaptat per a tu. L’opció Start Delay et permet configurar la rentadora perquè comenci el seu cicle quan sigui més convenient per a tu, la qual cosa et permet estalviar temps i energia.

Rentada ràpida 30: Resultats instantanis. El programa Rentat ràpid 30′ ofereix els resultats ideals de rentada, en tan sols 30 minuts.

Programes per a la llana: Cura ideal de la llana. Els nostres programes per a la llana ofereixen tota la cura i la comoditat que necessitis, i han estat verificats i aprovats per la Woolmark Company.

1200 rpm: Extraordinària velocitat. Aquesta rentadora Whirlpool ofereix una velocitat de centrifugat de 1200 revolucions per minut.
Motor inverter: Rendiment silenciós. L’innovador motor inverter d’aquesta rentadora Whirlpool està dissenyat per a garantir un rendiment silenciós i durador. Gaudi de resultats ideals i d’una mica més de pau i tranquil·litat.

Steam Refresh: Regenera la frescor de les teves peces evitant rentades innecessàries. La roba està llesta per a usar de nou en sol 20 minutos. La rentadora genera un flux de vapor que penetra en les fibres, eliminant olors desagradables, relaxant les fibres i allisant les arrugues.

Bloquejo nens: La seguretat per primer. Aquest microones Whirlpool disposa d’un sistema de bloqueig per a nens, perquè bebès o nens no utilitzin accidentalment aquest electrodomèstic.
Programa Bebè: Gaudeix d’una major protecció per a la pell del teu bebè. El programa Bebè assegura que la roba del teu nen sigui esbandida acuradament, per a reduir les molèsties i els dolors.

Programa Progress Flowbar: Control intuïtiu. El programa Progress Flowbar ofereix una manera intuïtiva i siple per a controlar el progrés dels cicles de rentada.

Display amb temps restant: Sincronització perfecta. Un display amb ‘temps restant’ ofereix una manera intuïtiva i ràpida perquè puguis saber quant temps falta perquè la teva rentada estigui completada.

Rapid 30′: Per a la teva comoditat. El programa Rapid 30′ ofereix els resultats ideals de rentada, en tan sols 30 minuts.

Eficiència Energètica B: Excel·lent eficiència energètica. Aquesta rentadora Whirlpool compta amb una qualificació energètica excel·lent de classe B.

Esgotat

Esgotat

DIMENSIONS:
Altura (cm): 85.0
Ample (cm): 59.5
Profunditat (cm): 63.0

PROGRAMES:
Cotó 40°
Cotó 60°
Mixt 40°
Sintètics 30
Llana
Ràpid 30'
Edredons
Delicats
Esport
Anti olor
Rinse   Spin
Spinn   Drain
Eco 40-60
20 °C

CARACTERÍSTIQUES ESTRUCTURALS:
Tipus d'instal·lació: Lliure instal·lació
Tipus de càrrega: Carregador frontal
Capacitat màxima en kg per a un cicle(EU 2017/1369): 9
Color: Blanc
Color de la porta: Blanc
Tipus de display: Gran dígit
Base ajustable: Sí - tot
Pes (kg): 71
Codi EAN: 8003437049743
Potència de connexió: 1850
Longitud del cable d'alimentació elèctrica: 120

RENDIMENT:
Classe Eficiència Energètica (Regulació (EU) 2017/1369): B
Consum d'aigua en el Programa Eco en litres per cicle (EU 2017/1369): 50
Consum energètic ponderat en kWh per 100 cicles de rentada. Etiqueta energètica (EU 2017/1369): 57
La velocitat de centrifugat en rpm del programa eco 40-60 a capacitat nominal (EU 2017/1369): 1151
Eficiència de centrifugat-assecat del programa eco 40-60: B
Classe d'emissions de soroll aeri (EU 2017/1369): 79
Intensitat corrent elèctrica: 10
Opcions de velocitat de centrifugat: Variable
Opció de programació diferida: Continu
Opcions de control separat de temperatura: Passos

Potser t’interessa…

Cistella0
No hi ha productes a la cistella.
0
En que et podem ajudar?