Sense esperes. Tots els productes de la web, al nostre magatzem.

a

Menú

Comprar a Corbí

Moohla!

Moolah! La targeta moneder del comerç de Palafrugell

La teva fidelitat té premi. Acumularàs Oohx!euros a la teva targeta que podràs canviar en les teves futures compres.

MOOHLA està dissenyada per fer que la vostra experiència de compra d’electrodomèstics sigui més agradable i econòmica. Us convidem a venir a la nostra botiga i descobrir com MOOHLA us pot beneficiar amb les recompenses exclusives que oferim. 

Avantatges de convertir-te en Moohler

Com funciona Moohla!

1.

La targeta MOOHLA és la clau per desbloquejar una sèrie d’avantatges. Amb MOOHLA, podeu acumular diners en forma d’Oohx!euros per a les vostres futures compres a Corbi Electrodomèstics. Cada cop que feu una compra, el 1% del valor del vostre tiquet de compra quedarà bonificat a la vostra targeta MOOHLA. Això significa que, simplement per comprar allò que necessiteu, esteu estalviant per a futures adquisicions.

Sense data de caducitat

2.

Un dels avantatges de MOOHLA és que els vostres Oohx!euros acumulats no tenen data de caducitat. Sense presses ni restriccions.

Descarrega’t l’App Moohla!

3.

Per aprofitar al màxim MOOHLA, us recomanem descarregar-vos l’app MOOHLA de forma gratuïta des de Google Play o l’App Store. Amb l’app, podreu consultar les promocions actuals, el llistat de comerços i negocis adherits, i, el més important, el saldo dels vostres Oohx!euros acumulats. Estigueu al corrent de les millors ofertes i estalvieu!

Ara, comprar a Palafrugell moohla més que mai!

Cistella0
No hi ha productes a la cistella.
0
En que et podem ajudar?